Kredieten

Kredieten

Onze diensten

Zo werkt lenen bij Raadveste

Een lening afsluiten doet u niet elke dag. Daarom helpen wij u stap voor stap hoe het werkt. Bij Raadveste willen we namelijk maar één ding. Dat u met een gerust gevoel kunt lenen.

Verschil Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet

Of u kiest voor een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet is afhankelijk van uw situatie. Waar u het geld voor wilt gebruiken bijvoorbeeld. En of u van tevoren al precies weet hoeveel u nodig heeft. De belangrijkste verschillen tussen een Persoonlijke Lening en een Doorlopend Krediet.

Doorlopend Krediet

Weet u van tevoren nog niet hoeveel geld u precies nodig heeft? Omdat u gaat verbouwen bijvoorbeeld? Dan kunt u het beste kiezen voor een Doorlopend Krediet. Dit is een krediet waarbinnen u voortdurend kunt opnemen en aflossen. U neemt alleen het geld op als u het echt nodig heeft. En betaalt rente over het bedrag dat u heeft gebruikt. De rente van een Doorlopend Krediet is vaak lager dan bij een Persoonlijke Lening. De rente van een Doorlopend Krediet is variabel en kan dus stijgen of dalen.

Persoonlijke Lening

Weet u precies hoeveel geld u nodig heeft? Bijvoorbeeld voor een nieuwe auto of keuken? Dan is de Persoonlijke Lening een goede keuze. De geldverstrekker stort het bedrag in één keer op uw rekening. De rente staat vast voor zolang de lening loopt. En per maand betaalt u hetzelfde bedrag aan rente en aflossing. Geld dat u heeft afgelost, kunt u niet meer opnieuw opnemen. Dat is één van de grote verschillen met een Doorlopend Krediet. Hierdoor weet u met een Persoonlijke Lening per maand precies waar u aan toe bent.

Berekening Verantwoord Krediet Maximum (VKM)

Vraag hier geheel vrijblijvend een krediet aan.