Verzekeringen

Verzekeringen

Onze diensten

Wanneer u een verzekering afsluit via Raadveste kiest u voor maatwerk. Wij zien elke klant als uniek en wij zoeken de hiaten in uw huidige verzekering, verbeteren de condities en passen de premies aan, aan de voor u geldende situatie. Samen met u bekijken we welke risico’s verzekerd kunnen worden. Het contact met de verzekeringsmaatschappijen wordt door ons verzorgd. Klanten die hun verzekeringspakket via Raadveste laten bemiddelen kunnen rekenen op een persoonlijke en intensieve begeleiding.

Vijf stappen naar een goed advies

Als u bij ons aanklopt voor een verzekeringsadvies, doorlopen we samen met u een aantal stappen.

1. Wat is uw vraag? Wat wilt u bereiken? Wat zijn uw zorgen?
2. Wat zijn mogelijke oplossingen?
3. Hoe is uw persoonlijke en financiële situatie?
4. Welke oplossing is voor u het best?
5. Welk product van welke aanbieder sluit het best aan bij uw wensen?

Onafhankelijk en deskundig

Omdat wij zaken doen met verschillende verzekeraars, beschikken wij over een uitgebreid overzicht van de verschillende mogelijkheden. Wij vinden daardoor altijd de dekking die het best past bij uw wensen, tegen de laagste premie. Bovendien gaan wij na of u niet over- of onderverzekerd bent en checken wij uw verzekeringspakket regelmatig.

Meer dan een goed advies

Wij doen meer dan adviseren en bemiddelen. Onze meerwaarde zit hem ook in een zorgeloze en snelle schadeafwikkeling. Verzekeraars kunnen soms bureaucratisch en zakelijk te werk gaan. Laat het daarom aan ons over om de schadeafhandeling te bespoedigen. Wij nemen de administratie en de correspondentie graag voor onze rekening. Zo bent u verlost van de rompslomp en de stress.

Persoonlijke benadering

Misschien bezoekt u vergelijkingssites als u een verzekering zoekt. Dat kan handig zijn, want ze geven u een beeld van uw mogelijkheden en van de premies. Maar bedenk wel dat vergelijkingssites machines zijn die uw persoonlijke verzekeringsbehoefte niet kennen en niet kunnen invullen.
Als uw adviseur doen wij hetzelfde als de vergelijkingssites, maar beter, vollediger en vooral persoonlijker. Wij kennen uw specifieke situatie en kunnen u daarom gericht adviseren. Wij staan voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij uw belang centraal staat.